Op zoek naar een ervaren dakdekker?

Dakdekker Eindhoven

De Beer Dakbedekkingen is een dakdekker uit Eindhoven en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor alle werkzaamheden op en rondom uw dak.

Wat wij doen:

Dakbedekking, groendaken, PVC en onderhoud

Groendaken

Een groendak is een dak dat volledig bedekt is met planten of een mos soort. Een groendak is meer dan alleen een tuin boven je hoofd. Het is ook nog eens goed voor de biodiversiteit van de omgeving en zorgt voor een betere isolatie.

Kunststof systemen

PVC is een kunststof dakbedekking en is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Bij het leggen wordt geen gebruik gemaakt van een brander, maar van een thermisch las apparaat. Dit zorgt voor de beste kwaliteit.

Bitumineuze Systemen

Voor het plaatsen van bitumendakbedekking adviseren wij een echte vakman zoals De Beer Dakbedekkingen in te schakelen. Onze dakdekkers hebben al ruim 25 jaar kennis van zaken en leveren alleen de beste bitumineuze systemen.

Zinkwerk

Wij voeren diverse werkzaamheden uit met betrekking tot zink. Van montage tot installatie en reparatie. De Beer Dakbedekkingen heeft na 25 jaar ervaring voor vrijwel alles een oplossing om het probleem op te lossen.

Shingle Daken

Naast de bekende pannen en bitumen/ kunststof daken hebben we ook het shingle dak. Shingle daken bestaan uit individuele overlappende elementen die samen een compleet dak vormen. Vraag De Beer Dakbedekkingen naar de opties.

Onderhoud

Onderhoud aan uw dak en/of dakgoot is van groot belang om schade en lekkages te voorkomen. Vrijwel alle daken van ons zijn onderhoudsvriendelijk maar een controle kan nooit kwaad. Dit kan op jaarlijkse controle uitgevoerd worden.

Bij De Beer Dakbedekkingen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Wij zijn een ervaren dakdekkersbedrijf welke werkzaam is in Eindhoven en omstreken. 

Bij ons kunt u terrecht voor het leggen van een nieuw PVC dak, tot het legen van een economisch verantwoord groendak. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Onderhoud is voor elk dak van groot belang. Van shingle daken tot groendaken. Onderhoud kan nooit kwaad. De Beer Dakbedekkingen doet graag uw onderhoud voor elk type dak. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat zeggen klanten over De Beer Dakbedekkingen

“De Beer Dakbedekkingen heeft bij ons een groendak aangelegd. Keurig van tevoren de mogelijkheden en prijzen met ons besproken. Het starten van het project ging vrij vlug en was binnen enkele dagen gedaan.”

“Henri van De Beer Dakbedekkingen uit Diessen heeft bij ons een gloednieuw kunststof daksysteem gemonteerd. Ons oude dak was aan vervanging toe. Wij zijn erg tevreden over de service en de prijs kwlaiteit verhouding van dit bedrijf.”

“Het bedrijf De Beer Dakbedekkingen heeft mij uitstekend geholpen. Wij zaten met een lekkage en het bedrijf kon dezelfde dag nog langskomen. Binnen 24 uur is de lekkage opgelost en het dak volledig gerepareerd.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres

Baarschotsestraat 12
5087 KW Diessen

Telefoonnummer

06 262 429 73

Email

info@debeerdakbedekkingen.nl