Over ons

De Beer Dakbedekkingen is gevestigd te Diessen, maar is werkzaam in vrijwel alle omliggende plaatsen. Hierbij kunt u denken aan Den Bosch, Eindhoven, Tilburg etc. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij hebben al 25 jaar ervaring en werken alleen met de beste vakmannen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. En leveren alleen materialen van de hoogste kwaliteit.

Wij verlaten pas de werkplaats als u 100% tevreden bent.

Over ons

De Beer Dakbedekking bestaat al sinds 1995, dus ervaring hebben we zeker!

De Beer Dakbedekkingen is echt een bedrijf die kwaliteit wilt leveren. Dit komt doordat wij al 25 jaar actief zijn in deze branche, en weten wat goed is voor vrijwel elk dak.

Door ons ervaren personeel gaan wij alleen voor de beste resultaten. Dit doen wij door jaarlijks onze certificaten en opleidingen bij te houden. Ook helpen wij graag jonge vakmannen en vrouwen bij het leren van dit prachtige vak.

 

Vakwerk

Het plaatsen van een compleet nieuw dak of het renoveren ervan is en blijft echt hand/ vak werk. Wij zijn hier 100% in thuis.

Is dit iets wat jij ook wilt leren? Neem contact met ons op. De Beer Dakbedekkingen is altijd op zoek naar mensen welk ons team kunnen komen versteren.

 

Jaar ervaring

Afgeronde projecten

Tevreden klanten

Groendaken gelegd

Wat zeggen klanten over De Beer Dakbedekkingen

“De Beer Dakbedekkingen heeft bij ons een groendak aangelegd. Keurig van tevoren de mogelijkheden en prijzen met ons besproken. Het starten van het project ging vrij vlug en was binnen enkele dagen gedaan.”

“Henri van De Beer Dakbedekkingen uit Diessen heeft bij ons een gloednieuw kunststof daksysteem gemonteerd. Ons oude dak was aan vervanging toe. Wij zijn erg tevreden over de service en de prijs kwlaiteit verhouding van dit bedrijf.”

“Het bedrijf De Beer Dakbedekkingen heeft mij uitstekend geholpen. Wij zaten met een lekkage en het bedrijf kon dezelfde dag nog langskomen. Binnen 24 uur is de lekkage opgelost en het dak volledig gerepareerd.”