Diensten

De Beer Dakbedekkingen biedt u een scala van mogelijkheden. Van onderhoud tot reparatie en installatie van groendaken. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij hebben al 25 jaar ervaring en werken alleen met de beste vakmannen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. En leveren alleen materialen van de hoogste kwaliteit.

Wij verlaten pas de werkplaats als u 100% tevreden bent.

Wat wij doen:

Dakbedekking, groendaken, PVC en onderhoud

Groendaken

Een groendak is een dak dat volledig bedekt is met planten of een mos soort. Een groendak is meer dan alleen een tuin boven je hoofd. Het is ook nog eens goed voor de biodiversiteit van de omgeving en zorgt voor een betere isolatie.

Kunststof systemen

PVC is een kunststof dakbedekking en is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Bij het leggen wordt geen gebruik gemaakt van een brander, maar van een thermisch las apparaat. Dit zorgt voor de beste kwaliteit.

Bitumineuze Systemen

Voor het plaatsen van bitumendakbedekking adviseren wij een echte vakman zoals De Beer Dakbedekkingen in te schakelen. Onze dakdekkers hebben al ruim 25 jaar kennis van zaken en leveren alleen de beste bitumineuze systemen.

Zinkwerk

Wij voeren diverse werkzaamheden uit met betrekking tot zink. Van montage tot installatie en reparatie. De Beer Dakbedekkingen heeft na 25 jaar ervaring voor vrijwel alles een oplossing om het probleem op te lossen.

Shingle Daken

Naast de bekende pannen en bitumen/ kunststof daken hebben we ook het shingle dak. Shingle daken bestaan uit individuele overlappende elementen die samen een compleet dak vormen. Vraag De Beer Dakbedekkingen naar de opties.

Onderhoud

Onderhoud aan uw dak en/of dakgoot is van groot belang om schade en lekkages te voorkomen. Vrijwel alle daken van ons zijn onderhoudsvriendelijk maar een controle kan nooit kwaad. Dit kan op jaarlijkse controle uitgevoerd worden.