Groendaken

Wat is precies een groendak? Een groendak is een dak dat volledig bedekt is met planten of een mos soort. Een groendak is meer dan alleen een tuin boven je hoofd.

Wij hebben al 25 jaar ervaring en werken alleen met de beste vakmannen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. En leveren alleen materialen van de hoogste kwaliteit.

Wij verlaten pas de werkplaats als u 100% tevreden bent.

Groendaken

Wat kan de beer dakbedekkingen voor u betekenen?

Meer dan alleen een “groen” dak

Wat is precies een groendak? Een groendak is een dak dat volledig bedekt is met planten of een mos soort. De keuze uit de mos soort is erg breed. De Beer Dakbedekkingen informeert u hier graag over tijdens een persoonlijk gesprek. Ook zien groendaken er veel mooier uit dan Kunststof daken, Bitumineuze systemen en Shingle Daken.

Een groendak is meer dan alleen een tuin boven je hoofd. Ook houdt een groendak water vast, en onderhoud zichzelf hierdoor. Hierdoor wordt het riool minder belast en draagt het bij aan een gezonde en groene leefomgeving. Naast deze voordelen biedt een groendak een absolute meerwaarde voor elke architecturaal woning of bedrijfscomplex. Hierdoor zorgt het voor een groener stadsbeeld.

Veel mensen denken dat een groendak alleen op een plat dak kan. Maar dit kan ook op hellende daken tot 45 graden.

Slijtage en isolatie

Een dak afgewerkt met groen gaat langer mee. Het zorgt dus voor minder slijtage aan uw dak. Hierdoor heeft u op langer termijn dus minder slijtage aan uw dak. Het verhoogt de levensduur van een dak tot wel 50 jaar! 

Woningen met groendaken bieden betere isolatie. Het koelt bij hitte en houd in de winter langer warmte vast. Hierdoor doet u ook flinke besparingen op uw energiekosten. Een win-win situatie dus.

De Beer Dakbedekkingen adviseert u graag in de beste keuze voor uw groendak.

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.